Jedlo na kolesách ako vo filme

  • Post category:Nezaradené

Ak ste fanúšik amerických filmov alebo animákov, všimli ste si, že niektoré scény sa nezaobídu bez jedenia vonku na ulici. Najčastejšie sú to scény pri jedení hotdogov, pizze, varenej kukurice, či pečeného mäska v žemli. Prečo vznikol tento druh podnikania? Nájmy v kamenných prevádzkach a najmä vo veľkých mestách sú pomerne drahé a pevné obchodné miesto vám ešte nezaručí zákazníkov a ani potrebný odbyt. Preto vznikol nápad, byť radšej slobodnejší, mobilný a nosiť zákazníkom kvalitné jedlo čo najbližšie, aj v čase rôznych obmedzení. Stačí, že si vozík doveziete tam, kde to žije, kde sú zákazníci a kde to bude fungovať.

Podnikanie na kolesách si môžete vychutnať konečne aj u nás. Naše gastro mobilné vozíky ponúkajú presne to, čo potrebujete. Nezaberú veľa miesta a svoj biznis odveziete za bicyklom kdekoľvek a kedykoľvek vám to vyhovuje. Od parku, cez centrum mesta až po nábrežie mesta či mestské pláže. Nájdite si vašich zákazníkov! Ak chcete, podnikať môžete len cez víkendy alebo len pri športových podujatiach, na festivale, či koncerte alebo sa postavíte vedľa biznis centra.

Čo všetko budete potrebovať k podnikaniu? Odvahu byť vonku aj za zlého počasia, dobrý podnikateľský nápad, schválenie podnikania úradmi, skvelé jedlo, kvalitný brand a povolenie podnikať z mestského úradu. Prevádzka a údržba nestojí veľa námahy a je to takmer bezúdržbový biznis. Podnikanie vonku si vyžaduje byť v dobrej telesnej a duševnej kondícii. Odporúčame, aby predajca mal vždy dobrú náladu, stály optimizmus a komunikatívnu povahu. Bude vhodné prinášať do podnikania inovácie či nové chute, aby ste si udržali svojich zákazníkov. Vy ste totiž značka a tú si veziete zo sebou, aj keď len práve šlapete na miesto akcie.

Ukážky filmových scén, kde nájdete mobilné vozíky vo vedľajšej úlohe: