Niečo pre pilotov a stewardky

  • Post category:Nezaradené

Ste pripravený vzlietnuť? Tak sa dobre pripútajte!! U vás doma pristane skutočný lietadlový gastro, mobilný vozík? Viete, že letecký vozík môže byť aj súčasťou domácnosti, na terase, pri bazéne, u vás v kancelárii alebo aj vo vlaku?

Originálny mobilný vozík je skutočným vozíkom, ktorý sa používa v skutočnom leteckom priemysle. Je možné si vybrať jazdený letecký kontajner, ktorý má nalietaných cez 100tis. km alebo ako nový výrobok ešte nepoužívaný. Každý vozík sa vyrába na základe požiadavky zákazníka – to vytvára originálny design. Tieto vozíky nie sú repliky, ale skutočné, a sú robené v súlade s celosvetovo uznávanou normou ATLAS, ktorú používajú okrem iného Lufthansa, SwisAir alebo Emirates. Materiály použité musia spĺňať prísne požiadavky leteckého priemyslu. Letectvo pramení z éry, keď lietanie bolo čímkoľvek, len nie obyčajným. Cestovanie lietadlom bolo pre väčšinu ľudí niečím nepredstaviteľným, a predovšetkým aj nedostupným. Piloti boli hrdinovia a odvážlivci súčasne. Založený na detailoch, inšpirovaný leteckou legendou DC-3. Kombinácia leštených nehrdzavejúcich nerezových plechov, strieborných rámov a viac ako 500 nitov vytvára jeho unikátnu charakteristiku.

Chcete si zalietať lietadlom, ale radšej drink vypijete na pevnej zemi? Tak si pozrite našu ponuku aktuálne 3 designy / sety: GIN, RETRO alebo SKY